top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp vyhlašují společné turné TugedrTůr 2018


Kdo nestihl v roce 2013 společné koncerty Vypsané fiXy a Mňágy a Žďorp, má mimořádnou příležitost tento podzim. Po pěti letech spolu obě party opět vyrazí na turné nazvané TugedrTůr 2018. To odstartuje 10. listopadu v Třebíči. Vstupenky jsou již k dostání v sítí Goout.

Ani jednu z kapel netřeba představovat. Obě již dávno patří mezi stálice tuzemské hudební scény, mají své věrné publikum po celé České Republice, na kontě spoustu alb a nepočítaně koncertních vystoupení. Přesto, anebo právě proto, se rozhodli zopakovat si společné turné z roku 2013.

„S Mňágou se známe dlouho. Jsou to kámoši a hlavně je to kapela, která funguje podobným způsobem, systémem a duchem jako my. Na minulé společné šňůře se ukázalo, že existuje plno lidí, kteří poslouchají obě kapely a tohle spojení jim po pěti letech, doufám, opět udělá radost,“ říká zpěvák skupiny Vypsaná fiXa Márdi.

"Sakra, jak my se těšíme na šňůru s Fixou! Je absolutně příjemný vyrazit na koncíky s lidma téměř totožné krevní skupiny, s kapelou stále ještě nesemletou hudebním pseudobyznysem, která se pořád snaží vymyslet cosi svýho a jedinečnýho. O což se snažíme taky, takže pak můžeme rovnou na pódiu pozorovat, jak a jestli se nám to daří,“ doplňuje za Mňágu a Žďorp její frontman Petr Fiala a dodává: "Už jsme spolu několik společných koncertů odehráli, umíme několik fixáckejch písniček a určitě s Mňágou nějakou do svýho setu zařadíme. Jsou to skvělý kousky a tohle je bezva příležitost si je zahrát."

Turné TugedrTůr 2018 zahrnuje celkem sedm koncertů a vstupenky jsou v prodeji na www.goout.net.

Termíny:

10. 11. Třebíč - Roxy

16. 11. Čelákovice - KD

17. 11. Karlovy Vary - Lidový dům

23. 11. Čáslav - Hotel Grand

30. 11. Hradec Králové - Denoche

01. 12. Krnov - Kofola

08. 12. Havířov - Stolárna Více informací naleznete na www.vypsanafixa.cz nebo na www.mnaga.cz

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page