top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Katarina Knechtová zahrála akusticky v Kroměříži

Populární slovenská zpěvačka Katarina Knechtová s kapelou zpříjemnila první adventní neděli svým fanouškům v Kroměříži. V rámci cyklu adventních koncertů konaných v Domě kultury představila tentokrát svou hudební tvorbu v akustické podobě.

„Přestože to má být vánoční koncert, my bohužel žádný vánoční repertoár nemáme. Budeme se ale snažit, aby to alespoň vánočně vypadalo,“ poukázala zvesela zpěvačka hned v úvodu na decentní světelnou výzdobu podia. Koledy od ní, pravda, asi nikdo z přítomných neočekával a tak mohla spustit koncert svých autorských písní, jehož kostra stála převážně na starších úspěšných hitech její bývalé kapely Peha jako např. Za tebou, Naoko spím, Deň medzi nedeĺou a pondelkom apod. Ty jsou českým posluchačům přeci jen známější a i když už na sólové dráze stačila vydat čtyři alba, bylo o ní v tuzemsku slyšet poslední dobou jen sporadicky. Kroměřížské publikum na ni však evidentně nezapomnělo, což prokázalo znalostí mnoha jejich písní a výbornou atmosférou, která v divadelním sále během vystoupení panovala. Sympatická zpěvačka si jej však od počátku získala nejen zpěvem, ale i vtipnými prupovídkami, kterými téměř mezi každou písní všechny rozesmála a ukázala se též jako zdatný bavič.

Během koncertu zazněly jak rychlejší energické písně, tak i pomalejší balady, ve kterých Knechtová vystřídala kytaru za klavír. „Jednu vánoční bychom pro vás přeci jen měli. I když původně jako vánoční napsána nebyla, tak se tohoto období týká, neboť bychom měli o Vánocích všichni tak trochu zpomalit,“ navázala na svůj asi největší hit Spomal, který zazněl v závěru koncertu. O úplnou tečku se postarala taktéž jedna z jejích nejsilnějších balad, píseň z filmu Bathory – Muoj Bože. (vyšlo v Týdeníku Kroměřížska 5.12.2017)

VIDEO:

FOTOGALERIE:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page