VIDEOREPORT: Slavnosti piva pod komínem 2018

Po delší době vám přínášíme opět jeden festivalový videoreport. Stejně jako v loňském roce jsme navštívili Slavnosti piva pod komínem v Záhlinicích a jejich druhý ročník jen potvrdil, že tato akce se stala brzy velmi vyhlášenou jak mezi fanoušky, tak mezi kapelami. Loni nastavená laťka byla totiž zajisté překonána.
 

Musicreport.cz byl letos jedním z mediálních partnerů této akce a kromě již zveřejněné reportáže a fotogalerií jsme se rozhodli opět sestříhat nějakou videovzpomínku na tento vydařený víkend v záhlinickém pivovaru. Ačkoliv plány byly velké, nepodařilo se nám bohužel zrealizovat úplně všechno, co jsme chtěli. Obzvlášť v pátek byly na vině jak zdravotní, tak technické problémy a ze Záhlinic jsme po prvním dni odjížděli s pocitem, že je všechno špatně (co se týče dokumentu). Nakonec jsme to ale nevzdali, druhý den už bylo lépe a nějakou formu video přeci jen dostalo.

Ve více jak hodinovém sestřihu se tak můžete těšit na záznamy vystoupení největších hvězd tohoto festivalu, rozhovory s frontmany kapel Dymytry, Traktor nebo Walda Gang, kteří mimo jiné prozradili něco o aktuálně připravovaných novinkách, dále zajímavou festivalovou anketu, zjistíme například, že kapele Dymytry vypadává proud nejen při koncertech a chybět nebude ani borec na konec.

Koukejte, zavzpomínejte na zdejší atmosféru a klidně nám i napište náměty, co byste v následujících vidoereportech rádi viděli.

Video je již po drobných úpravách dostupné i na YouTube


 
REPORT a FOTKY ze Slavností piva pod komínem 2018 ZDE!!!

    0