Harlej počtvrté v Lucerně, tentokrát v čase vánočním a poprvé s hosty Hanz´s Fuckers

Skupina Harlej se 20. prosince 2022 po třech předchozích vyprodaných koncertech v Lucerně opět vrací do tohoto magického pražského sálu, tentokrát těsně před Vánocemi a poprvé si sem se sebou bere i hudební hosty.

Poprvé v Lucerně vystoupila samostatně v roce 2015 během výročního turné ke 20 letům existence a následně ještě letech 2017 a 2018.

Lucerna je kouzelný místo a myslím, že každej muzikant si tam rád zahraje. Kdysi jsem chodil do Lucerny na vánoční koncerty interpretů, který jsem poslouchal, a jsem rád, že tam letos můžeme udělat vánoční koncert s Harlejem. Uděláme všechno pro to, abychom si koncert užili jak my, tak samozřejmě hlavně naši fandové,“ říká kytarista Tonda Rauer.

V průběhu večera Harlej převezme od vydavatelství Warner Music platinovou desku za prodej alba Smutku dávám sbohem. Na koncertě zaznějí i písně z alba Na prodej, které aktuálně vychází v reedici na LP i jako CD s bonusovým DVD, obsahujícím prozatím poslední vystoupení Harleje v Lucerně v roce 2018.

Ve vánoční čas nesmí chybět svařák. Ten svůj kapela naservíruje s radostí. „Svařák patří k Vánocům a patří samozřejmě i k Harleji, takže v Lucerně určitě zazní! Na ten tekutej si ale budou muset fanoušci zajít cestou na koncert do stánku, stejně jako to možná uděláme i my,“ poznamenává s šibalským úsměvem Tonda Rauer.

Jako host večera se představí skupina Hanz´s Fuckers, která Harlej doprovázela již na několika turné.
 
„Jsme moc rádi, že volba padla právě na nás. Je to pro nás obrovská pocta a čest, protože se tam jen tak někdo nedostane, ten sál je opravdu magické místo. Do Lucerny se chodí na koncerty prostě pouze na velké věci. S kapelou Harlej máme speciální vztah. Cítíme z nich, že nás respektují jako kapelu, jako muzikanty, protože jen tak někoho by si asi nevzali na triko na tak významnou událost, ať už je člověk kamarád nebo ne. Sedíme si a máme z toho radost a moc se těšíme. Bude to velká jízda a doufejme, že i milník pro naši kapelu, " udává k tomu za kapelu Hanz´s Fuckers basák AleK. Jejich poslední album s názvem Made In Bohemia vyšlo v roce 2021 a kromě příprav na tento velký koncert se v současnosti kapela zabývá i tvorbou dalších nových písniček.

Předrprodej vstupenek do Lucerny stále běží v síti Ticketstream.
 

    0